Kuva Scandinavian Villagesta, Skotlanti
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Scandinavian Village
Skotlanti


Myydään: £ 2,000 viikossa *
Lomakeskus: Scandinavian Village
Maa: Skotlanti
Viikko: 31 - 32
Kausi: Korkea
Koko: 1 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Aviemore Mountain Resort, Aviemore, Inverness-Shire, Skotlanti, PH22 1PF

Kysy tästä kiinteistöstä


  [Hunterin tiedot]


  Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

  Tarkista meidän tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Lomakeskuksen kuvaus

  Aviemoren dramaattinen maisema Skotlannissa asettaa vauhtia intiimeille ja rauhalliselle lomalle Skandinavian kylässä purppuraisten kukkuloiden, lumipohjaisten vuorenhuipujen ja kiehtovien loch-keskusten keskellä. No Cairngormsin kansallispuiston sisällä on vaikea olla ottamatta elämää loman täällä. Skandinaavisen männyn kalustetuilla asiakkailla on mahdollisuus valita kuusikymmentäviisi houkutteleva osa-aikaisen huoneistot, sviitit ja huvilat. Majoitukset ovat lämmitettyjä, ja niissä on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta ja lisäksi joissakin huoneissa on ylimääräisiä parvekkeita. Jokaisessa on täysin varustettu satelliitti-tv ja DVD-soitin, puhelin ja keittiö, jossa on uuni, pakastin, mikroaaltouuni ja astianpesukone.

  Matkailu ja vapaa-aika osa-aikaisia ​​välittäjiä, kuten pääomakone, jossa on täysikokoinen kylpyamme ja erillinen suihku. Huviloissa on myös pesulapalvelut, kun taas huoneistot käyttävät vieraspyykkiä. Vauvansängyt, syöttötuolit, sängyt, portaat, hiustenkuivaajat ja pyörätuolit ovat saatavilla pyynnöstä. Lisäksi ilmainen Wi-Fi ja pysäköintialue antavat mukavuutta. Vastaanotossa ilmapiirinen olohuone, josta on erinomaiset vuoristomaisemat, viehättää vieraita. Siihen kuuluu myös suuri ruokailutila, TV ja DVD-soitin. Varmasti kaikki, mitä tarvitset upealle lomalle, on käytössä Scandinavian Villagessa.


  Lomakeskukset

  Yksikkötyöt
  (Kaikki yksiköt), Astianpesukone (joissakin yksiköissä), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / minikeittiö / täysi), mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), puhelin (kaikki yksiköt)
  Lomakeskus
  Pesula
  Lähellä olevat palvelut
  (2.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (8.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (lähietäisyydellä), Järvi (6.0 mailia) (1.0 mailia), Tennis (8.0 mailia), Wind Surfing (2.0 mailia), Tennis,
  Lentokenttä
  Inverness - (41 mailia - 65 km)

  Tarkista sisään / ulos
  Lauantai  Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
  Omistajien kuvat (jos käytettävissä)  Tämä ominaisuus on katsottu 642 kertaa

  * Esitetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaisosuus, kokonaisomistus tai ilmoitettu pistemäärä, ja se kattaa omistajuuden keston. Hintaesityksen tarjoaa omistaja, ja useimmissa tapauksissa se on avoin tarjouksille. Huomaa, hinta ei sisällä palkkioita ja siirtokuluja.