Valokuva: Marriotts Playa Andaluza, Espanja
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi Näytä omistajien kuvat

Timeshare myydään osoitteessa
Marriotts Playa Andaluza
Espanja


Myydään: £ 9,000 *
Lomakeskus: Marriotts Playa Andaluza
Maa: Spain
Viikko: 3 kelluva
Kausi: Platinum
Koko: 2 Makuuhuone
Lisätiedot: 2023 viikkoa varattu heinä + elokuu. Hinta per viikko.

Tee tiedustelu
Marriottin Playa Andaluza, Ctra. De Cadiz KM 168, Estepona, 29680, Malaga, Espanja

Kysy tästä kiinteistöstä

GDPR(Pakollinen)
Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.
Tämä kenttä on validointitarkoituksissa ja pitäisi jättää ennalleen.

Lomakeskuksen kuvaus

Viehättävä charmi, perinne ja tyylikkyys: se voi olla kukaan muu kuin Marriottin Playa Andaluza, Costa del Solin, Malagan, Espanja. Marriott aikaosuokeskus resorts ovat tunnettuja korkeat vaatimukset, ja tämä keino ei ole eroa. Sijaitsee upealla Matas Verden rannalla, näkymät ovat upeat kaksikymmentäneljä tuntia päivässä riippumatta siitä, kuljeskellaan pitkin merenrantaa tai otat paikallisia ruokia monien läheisten ruokapaikkojen runsaasti. Puerto Banusin "Millionaire's Paradise" -ostokset ovat vain kivenheiton päässä lomakohteesta, ja koko alkuperäisen Andalusian kylien alue, joka ylittää ajan.

Matkailu ja vapaa-aika On ilo tarjota osa-aikaisen Marriott's Playa Andaluzan jälleenmyyntiin paitsi runsaasti paikallisia mukavuuksia ja moderneja mukavuuksia, mutta myös runsaasti ylellisiä extrat, esimerkiksi kylpyhuoneet, jotka sisältävät erittäin suuria porealtaita, kansainvälinen kylpylä ja vilkas lähellä yöelämää, että Merkitsee kaikkea hyvin espanjalaista viihdettä. Voit pelata muutaman kierroksen golfia päivällä, kun lapsesi ovat hauskaa valvotulla lasten uima-altaalla tai El Torito Kids 'Clubilla, nauti rennosta uima-altaan ruualla, tutustu paikallisiin veneilemarkkinoihin tai yksinkertaisesti levätä ja rentoudu - siellä on jokaiselle jotakin.

Kausitiedot Viikkonumero (t)
Hopea 1-8, 45-50
Kulta 9-26, 36-44, 51-52
Kultainen loma N / A
Platina 27-35


Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)

Vuoden 2023 viikot varattu seuraaville päivämäärille:

W/C 2.-9. = 1 x viikko

W/C 19.-2. = 2 x viikkoa
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 596 kertaa

*Näytetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaismäärä, kokonaisomistus tai ilmoitettu pisteiden määrä ja kattaa omistuksen keston. Ilmoitettu hinta on omistajan ilmoittama, ja se on useimmissa tapauksissa avoin tarjouksille. Huomaa, että hinta ei sisällä maksuja ja siirtokustannuksia.