Kuva yrityksestä Macdonald Villacana Club
Kuva yrityksestä Macdonald Villacana Club
Kuva yrityksestä Macdonald Villacana Club
Kuva yrityksestä Macdonald Villacana Club
Kuva yrityksestä Macdonald Villacana Club

Osoite: Macdonald Resorts. Villacana Club, Carretera de Cadiz-Malaga, Km 166, 29689 Estepona, Malaga, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: resorts.macdonaldhotels.co.uk/villacana/

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokraamalla Macdonald Villacana Resortissa


Jos etsit osa-aikaisen omistajuus on sitoutuminen tyyliin ja huippuosaamiseen, katso enää Macdonald Villacana Resort aurinkoisessa Malagassa, Espanja. Kaikkien etelään päin olevien yksiköiden - jotka tekevät eniten vuoden ympäri erinomaista säätä Costa del Solilla - et ole auringonpaistetta tässä trooppisessa paratiisissa. Tilavassa ja viihtyisässä huoneistossasi on yksityisyyttä lomakeskuksen vehreässä puutarhassa sekä ilmastointi koko ajan ja moitteeton palvelu. Lomakeskuksessa itsessään on viehättävän ja rentouttavan ilmapiirin, jossa on tilat sopivaksi: uima-allas, jossa on allasbaari, sauna ja turkkilainen sauna sekä täydellinen kylpylä todellisen hemmottelukokemuksen ansiosta.

Paikan päällä sijaitsevissa ravintoloissa on laaja valikoima ruokia ja virvokkeita, ja jos haluat jättää pienokaiset olemaan hauskaa samalla, kun nautit lomasta, lomakeskuksessa on myös Kids 'Club. Vain viiden minuutin kävelymatkan päässä lomakeskuksesta on kylän Cancelada, ja lyhyen ajomatkan päässä löydät Puerto Banus ja Marbella, joukossa monia muita jännittäviä ja suosittuja kohteita. Kaikki tärkeimmät lomasi vaatimukset, Matkailu ja vapaa-aika on ilo esitellä osa-aikaisen Macdonald Villacana Resortilla.

Macdonald Villacana Club -tilat

Yksikkötyöt
Puhelin (kaikki yksiköt) Keittiö (kaikki yksiköt, täysi) Ilmastointi (joissakin yksiköissä) Astianpesukone (joissakin yksiköissä) Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä)
Lomakeskus
Ranta Uima-allas (Sisä / Ulkouima) Lastenallas Tenniskenttä Kuntosali Sauna Pelihuone Leikkikenttä Live-viihde Autovuokraus Ruokakauppa Pesula Lääketieteellinen palvelu Ravintola Snackbaari
Lähellä olevat palvelut
(2.0 miles) Kasino (2.0 mailia) Vesiurheilu (lähistöllä) Purjelautailu (lähistöllä) Golf (6.0 miles)
Lentokenttä
Malaga - 48.0 mailia / 77.0 km
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Macdonald Villacana Clubin aikaosuuksien ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure -ryhmän kautta, saatat päästä potentiaalisesti tuhansia kiloja säästämiseen kehityshinnoilla. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia tapahtumia ja ovat jäseniä Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association ja Australian Timeshare ja Holiday Ownership Council. Noudatamme sekä Euroopan ja Yhdistyneen kuningaskunnan lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Macdonald Villacana Club ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Macdonald Villacana Clubiin, miksi et kokeile vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Macdonald Villacana Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Macdonald Villacana Clubin omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Macdonald Villacana Clubilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Macdonald Villacana Clubin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.