Kuva yrityksestä Macdonald La Ermita
Kuva yrityksestä Macdonald La Ermita
Kuva yrityksestä Macdonald La Ermita
Kuva yrityksestä Macdonald La Ermita
Kuva yrityksestä Macdonald La Ermita

Osoite: La Ermita, Partido del Durillo, 29650 Mijas-Pueblo, Malaga, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: resorts.macdonaldhotels.co.uk

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokraamalla La Ermita


Paratiisi ei enää katoa osa-aikaisen ympäri vuoden La Ermita Resort sijaitsee hiljainen, perinteinen andalusialainen kaupunki Mijas, Espanja. Osa Macdonald-ketjusta, lomakeskus sijaitsee rinteellä ja tarjoaa ylivertaiset näkymät Sierra Nevadan vuoristoon - näkyvät kaikista lomakohteen huoneistoista. Vaikka keinona saattaa tuntua kaukaiselta, se on lyhyen ajomatkan päässä lentokentältä, rannoilta ja nähtävyyksiltä, ​​kuten Gibraltarilta. Jos et halua vuokrata autoa, ota yksi mukavista edullisista linja-autoista, jotka kulkevat puolen tunnin kuluttua tärkeimmille kaupungeille, kuten Fuengirolalle ja Torremolinokselle.

Henkilökunta on tervetullut, ystävällinen, huomaavainen ja viehättävä - kaikki mitä haluatte rentouttavan loman. Nauti suurista ulkouima-altaista tai lämmitetty uima-allas sekä sauna ja höyrysauna ja aromaterapia suihku-vain täydellinen rentoutumiseen toisen pitkä, aurinkoinen päivä. Kävele Mijasin kapeilla kaduilla ja tutustua paikallisiin asioihin ja ylpeä tunne alkaa täysin rauhoittua rauhassa. Matkailu ja vapaa-aika uskoo sen osa-aikaisen La Ermita on syytä harkita - keinona kevyt vuotta eteenpäin sen naapureita.

Macdonald La Ermita Tilat

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lasten allas, Hissi, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Beach (6.0 mailia), Veneily (6.0 mailia), Kasino (16.0 mailia), Kalastus (6.0 mailia), Golf (4.0 mailia), ruokakauppaan (lähellä), Health Club (4.0 mailia), Ratsastus (4.0 mailia), (Lähellä), Squash (4.0 mailia), Tennis (4.0 mailia), Vesihiihto (6.0), Vesiurheilu (lähistöllä) mailia),
Lentokenttä
Malaga - (19 mailia - 30 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Macdonald La Ermitan aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure -ryhmän kautta, saatat päästä potentiaalisesti tuhansia kiloja säästämiseen kehityshinnoilla. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia tapahtumia ja ovat jäseniä Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association ja Australian Timeshare ja Holiday Ownership Council. Noudatamme sekä Euroopan ja Yhdistyneen kuningaskunnan lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Macdonald La Ermita ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Macdonald La Ermitan kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Macdonald La Ermita

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Macdonald La Ermitan kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Macdonald La Ermitan kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Macdonald La Ermitan käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.