Kuva yrityksestä Macdonald Resorts Points Club
Kuva yrityksestä Macdonald Resorts Points Club
Kuva yrityksestä Macdonald Resorts Points Club
Kuva yrityksestä Macdonald Resorts Points Club
Kuva yrityksestä Macdonald Resorts Points Club
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: resorts.macdonaldhotels.co.uk/resorts-ownership/

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Macdonald Resorts Points Clubilla


Macdonald Resorts Points Club tarjoaa jäsenille pääsyn erottuvaan lomakeskukseen. Nämä sisältävät: Lochanhully, Speyn laakso, Forest Hills Skotlannissa, Elmersin tuomioistuin Englannissa, Plas Talgarth Walesissa ja Dona Lola, La Ermita, Leila Playa ja Villacana Espanjassa.

Macdonald Resorts Points Club tarjoaa jäsenille pääsyn moniin lomakohteisiin Espanja mukaan lukien ranta -alueet Calahonda ja Malaga sekä pääsy joillekin Costa del Solin parhaista golfkentistä. Macdonald Resorts Points Clubin avulla jäsenet pääsevät Macdonaldin täyden valikoiman golf- ja spa -lomakohteisiin kaikkialla Englanti ja Skotlanti.

Macdonald Resorts Points Clubin jäsenet löytävät korkealaatuisen majoituksen kaikissa lomakohteissaan ja tarjoavat omia vapaa -ajan klubeja, sisäuima -altaan, saunan, porealtaan ja kylpyammeen, höyrysaunan, aurinkotuoleja ja kuntosalin. Lomakeskukset tarjoavat vieraille myös laajan valikoiman paikallisia palveluita, kuten golfkenttiä, tennistä, kalastusta ja maastopyöräilyä. Vierailijat voivat myös tutustua metsäalueeseen ja polkuihin lomakohteissa ympäri Englanti ja Skotlanti.

Lisäksi päivitys versioon Macdonald loma-klubi jäsenyys saa jäsenille pääsyn eksklusiivisiin palveluihin, kuten varauspalveluun, jossa edustajat tekevät kaikkensa auttaakseen varauksia. Jäsenet voivat myös käyttää RCI Travelia varatakseen lentoja, autonvuokrausta, vakuutuksia ja lippuja paikallisista nähtävyyksistä sekä päästäkseen maailman parhaisiin risteilylinjoihin.

Macdonald Resorts Points Clubin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Macdonald Resorts Points Club ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväinen uuteen loma -asuntoosi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Macdonald Resorts Points Clubilla, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokraamisen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Macdonald Resorts Points Clubilla

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Macdonald Resorts Points Club -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä verkkomainonta pyrkien myymään aikaosuuksia Macdonald Resorts Points Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Macdonald Resorts Points Clubin käyttö voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä, ja rahat talletetaan hallinnoimalle luottotilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.